Lietepalvelut | Pjhoy Siirry sisältöön

Lietepalvelut

Tilaa lietekaivon tyhjennys

Tilaa lietekaivon tyhjennys verkkopalvelustamme

liete@pjhoy.fi

Tilaa lietekaivon tyhjennys asiakaspalvelustamme puh. 03 240 5010 klo 9-15

Sovi tyhjennyksille säännöllinen rytmi

Sovi lietekaivon tyhjennyksille säännöllinen rytmi jo ensimmäisen tilauksen yhteydessä, jolloin hinta on edullisin. Säännöllinen tyhjennys tehostaa kuljetusten suunnittelua vähentäen ajokilometrejä, ympäristöpäästöjä, kustannuksia ja teiden kuormitusta.

Tyhjennysajankohta säännöllisessä tyhjennyksessä

Umpikaivot ja pienpuhdistamot tyhjennetään 5 arkipäivän aikana sovitun tyhjennysviikon alusta lukien. Sakokaivot tyhjennetään 10 arkipäivän aikana sovitun tyhjennysviikon alusta lukien. Kaivoja tyhjennetään kello 6:n ja 22:n välillä.

Katso lietekaivon tyhjennyshinnat

Tutustu muihin lietetyhjennysten vaihtoehtoihin

Tilaustyhjennys

Jos kaivon tyhjennykselle ei ole sovittu säännöllistä rytmiä, jokainen tyhjennys pitää tilata erikseen. Tyhjennys tehdään tilauksen vastaanottopäivästä seuraavan viiden arkipäivän kuluessa. Kaivoja tyhjennetään kello 6:n ja 22:n välillä.

Esimerkki: Jos tilaat kaivon tyhjennyksen maanantaina 8.6., on tyhjennys viimeistään maanantaina 15.6. (8.6. tilauspäivä, 9.6. ensimmäinen arkipäivä, 15.6. viides arkipäivä).

Täsmätyhjennys

Tyhjennys voidaan tilata myös täsmätyhjennyksenä, jolloin voit sopia tyhjennyspäiväksi tietyn arkipäivän, poislukien tilauspäivä ja tilausta seuraava arkipäivä.

Päivystystyhjennys

Jos tyhjennyksen tulee tapahtua tilauspäivänä, tilausta seuraavana arkipäivänä, viikonloppuna tai pyhäpäivänä, on kyseessä päivystystyhjennys.

Kiireelliset tyhjennykset iltaisin ja viikonloppuisin tilataan päivystysnumerosta 03 240 5112

Nokian lietetyhjennykset

Nokialla lietteiden tyhjennyssopimukset tehdään itse suoraan yrittäjän kanssa. Huomioithan, että yrittäjän tulee olla hyväksyttynä ELY-keskuksen jätehuoltorekisteriin.