Lietepalvelut | Pjhoy Siirry sisältöön

Lietepalvelut

Tilaa lietesäiliön tyhjennys

Tilaa lietesäiliön tyhjennys verkkopalvelustamme

liete@pjhoy.fi

Tilaa lietesäiliön tyhjennys asiakaspalvelustamme puh. 03 240 5010 arkisin klo 9-15

Kiireelliset tyhjennykset iltaisin ja viikonloppuisin tilataan päivystysnumerosta 03 240 5112

Erilaisilla lietetyhjennyksillä kuten säännöllisellä tyhjennyksellä, tilaustyhjennyksellä tai kiireellisellä päivystystyhjennyksellä on eri hinnat.

Katso tästä lietesäiliön tyhjennyshinnat

Sovi tyhjennyksille säännöllinen rytmi

Sovi lietesäiliön tyhjennyksille säännöllinen rytmi jo ensimmäisen tilauksen yhteydessä, jolloin hinta on edullisin. Säännöllinen tyhjennys tehostaa kuljetusten suunnittelua vähentäen ajokilometrejä, ympäristöpäästöjä, kustannuksia ja teiden kuormitusta.

Tyhjennysajankohta säännöllisessä tyhjennyksessä

Umpisäiliöt ja pienpuhdistamot tyhjennetään 5 arkipäivän aikana sovitun tyhjennysviikon alusta lukien. Saostussäiliöt tyhjennetään 10 arkipäivän aikana sovitun tyhjennysviikon alusta lukien. Säiliöitä tyhjennetään kello 6:n ja 22:n välillä.

Tutustu muihin lietetyhjennysten vaihtoehtoihin

Tilaustyhjennys

Jos säiliön tyhjennykselle ei ole sovittu säännöllistä rytmiä, jokainen tyhjennys pitää tilata erikseen. Tyhjennys tehdään tilauksen vastaanottopäivästä seuraavan viiden arkipäivän kuluessa. Säiliöitä tyhjennetään kello 6:n ja 22:n välillä.

Esimerkki: Jos tilaat säiliön tyhjennyksen maanantaina 8.6., on tyhjennys viimeistään maanantaina 15.6. (8.6. tilauspäivä, 9.6. ensimmäinen arkipäivä, 15.6. viides arkipäivä).

Täsmätyhjennys

Tyhjennys voidaan tilata myös täsmätyhjennyksenä, jolloin voit sopia tyhjennyspäiväksi tietyn arkipäivän, poislukien tilauspäivä ja tilausta seuraava arkipäivä.

Päivystystyhjennys

Jos tyhjennyksen tulee tapahtua tilauspäivänä, tilausta seuraavana arkipäivänä, viikonloppuna tai pyhäpäivänä, on kyseessä päivystystyhjennys.

Nokian lietetyhjennykset

Nokialla lietteiden tyhjennyssopimukset tehdään itse suoraan yrittäjän kanssa. Huomioithan, että yrittäjän tulee olla hyväksyttynä ELY-keskuksen jätehuoltorekisteriin.