Uusi asiakas - näin liityt jätehuoltoon | Pjhoy Siirry sisältöön

Liity jätehuoltoon

Tervetuloa jätehuollon asiakkaaksi

Liity jätehuoltoon verkkopalvelussa

Liity jätehuoltoon ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme

Sopiva jäteastia ja tyhjennysväli

Kun olet liittynyt jätehuollon asiakkaaksi, tuomme kiinteistöllesi sekajäteastian. Astian vuokra sisältyy sen tyhjennyshintaan.

Voit myös sopia yhteisen sekajäteastian käytöstä naapureiden kanssa. Lisätietoa yhteisestä jäteastiasta

Jäteastia tyhjennetään yleensä samana viikonpäivänä. Jäteastian tyhjennysväli mitoitetaan talouden koon ja jätemäärän mukaan. Tyhjennysväli voi vaihdella viikosta kahdeksaan viikkoon. Jätehuollon hintaan vaikuttaa jäteastian koko ja tyhjennystiheys.

Katso jäteastioiden koot

Katso jätehuollon hinnat

Lajittelupalvelut kotipihaan

Biojäte

Biojäteastian voi tilata omaan pihaan taajama-alueella. Toimitamme biojätteelle vuokra-astian, jonka hinta sisältyy astian tyhjennyshintaan.

Biojäteastia tyhjennetään kesäaikaan (touko-syyskuu) vähintään 2 viikon välein. Talviajaksi (loka-huhtikuu) biojäteastian tyhjennysväliksi voi sopia 4 viikkoa. Tyhjennyshintaan sisältyy astian pesu kaksi kertaa vuodessa. 

Voit myös tilata naapureiden kanssa yhteisen biojäteastian. Lisätietoa yhteisestä jäteastiasta

Lasipakkaukset ja metalli

Jos pihassasi on jo sekajätteen ja biojätteen keräys, saat niiden kaveriksi maksuttoman lasipakkausten ja metallin keräyksen. Toimitamme jätteille omat astiat.

Haja-asutusalueen jätehuolto

Haja-asutusalueella käytetään joko omaa jäteastiaa, naapurin kanssa yhteistä kimppa-astiaa tai kylän aluejätepistettä. Aluejätepisteitä voivat käyttää sekä vakituisten, että vapaa-ajan asuinkiinteistöjen asukkaat, jos oma jäteastia ei ole mahdollinen esim. huonon tieyhteyden vuoksi. Aluejätepisteen käytöstä maksetaan vuosimaksu. Kysy lisää vaihtoehdoista asiakaspalvelustamme.